چین به فعالیت روز و رؤیای شب حاکمان آمریکا تبدیل شده است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پس از برگزاری تور سه روزه خود در عربستان، قطر و امارت، اعلام کرد: «منطقه خلیج فارس عالی است و با آن رفتار مناسبی نشده و به سمت آغوش چین در حرکت بود، اما این اتفاق اکنون نخواهد افتاد.» این مسئله نشان می‌دهد تمرکز اصلی ترامپ در سفر به کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس مهار چین بوده است؛ این درحالی است که رؤسای‌جمهور آمریکا برای انعقاد قرارداد‌های تجاری و نظامی سنگین همواره راهی این منطقه می‌شوند و از این جهت اتفاق جدیدی رخ نداده است. آنچه تغییر کرده، موضوع چین است. چین دو دهه‌ای می‌شود که جایگاهی مهم‌تر در سیاست خارجی آمریکا یافته اما درحال تبدیل و وارد شدن به همه پرونده‌هاست. تقریباً هر توپی را که مقامات آمریکایی در زمین بازی جهانی به حرکت درمی‌آروند، هدف نهایی‌اش گشودن دروازه پکن است. 

راهکار‌های ترامپ برای مهار رابطه چین - خلیج فارس 
ترامپ برای مهار رابطه فزاینده چین و غرب آسیا به ویژه مجموعه خلیج فارس فعلاً دو راهکار را برگزیده است؛ خالی کردن جیب دولت‌های عربی در قالب جذب سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاری‌های مشترک تا ظرفیت آن‌ها برای افزایش روابط اقتصادی با چین کاهش یابد و دیگری ارائه امکاناتی به این کشور‌ها که تا پیش از این از دولت‌های عربی دریغ می‌شد؛ امکاناتی مانند فناوری هسته‌ای، سلاح‌های دوربرد و فناوری‌های جدید. مشکل اما آنجاست که این راهکار‌ها می‌توانند مانع شکست آمریکا شوند، اما به مهار چین منجر نمی‌شوند. این مسئله به ماهیت روابط چین با دولت‌های عربی حاشیه خلیج فارس مربوط می‌شود. 

جنس روابط چین با دولت‌های خلیج فارس 
چین به دلیل جایگاه بی‌بدیل خود در تولید جهانی، دومین مصرف‌کننده نفت در جهان است؛ این رتبه در شرایطی به دست آمده که چینی‌ها به طور گسترده‌ای نیز از زغال سنگ استفاده می‌کنند و در آینده با کاهش مصرف آن، احتمالاً به بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت بدل خواهند شد. با توجه به معادله نفت - کالا که میان چین با دولت‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس برقرار است، کاهش شدیدی در روابط طرفین رخ نخواهد داد. از سوی دیگر هرچند چین یک وارد‌کننده عمده نفت است، اما این به معنای وابستگی و در‌های باز به سمت دولت‌های عربی نیست بلکه آن‌ها برای تضمین جریان عرضه نفت خود به چین باید در این کشور سرمایه‌گذاری‌هایی انجام دهند تا نظر پکن را جلب کنند؛ به ویژه سرمایه‌گذاری برای توسعه مخازن ذخیره‌سازی انرژی در بنادر و همچنین ساخت پالایشگاه. این روند نشان می‌دهد چینی‌ها به نفت وابستگی دارند؛ اما می‌توانند به خوبی نیز میان عرضه‌کنندگان آن بازی کنند. 
وابستگی دولت‌های خلیج فارس به چین برای خرید نفت در آینده افزایش بیشتری خواهد داشت. طی دو دهه اخیر آمریکا با توسعه فناری نفت شیل، میزان برداشت خود از منابع نفت و گاز غیرمتعارفش را افزایش داده و به بازار صادرات انرژی بازگشته است. این بازگشت به گونه‌ای بوده که برخی معتقدند تحریم نفت ایران، ونزوئلا و روسیه برای توسعه بازار صادراتی صنعت انرژی آمریکا بوده است. آمریکا امروزه نه تنها دیگر وارد‌کننده عمده نفت از خلیج فارس نیست، بلکه به نوعی رقیب نیز شده است. 
دولت‌های خلیج فارس راهی جز جلب نظر چین برای فروش نفت خود ندارند. از سوی دیگر برای تأمین رفاه ملت‌ها، گریزی از خرید کالا‌های چینی که باکیفیت و ارزان هستند نیز وجود ندارد. چه در حوزه کالا‌های مصرفی و چه زیرساختی بدون چین امکان تحرک نیست. 
اگر پیش از این دولت‌های خلیج فارس نفت خود را به آمریکا صادر و کالا‌های مصرفی و زیرساختی این کشور و یا متحدانش را وارد می‌کردند، این مسئله دیگر در سطح قبلی وجود ندارد و خبری از رابطه ویژه در این حوزه نیست. در آینده با افزایش تولید چین و چرخش سبد انرژی مصرفی این کشور از زغال سنگ به نفت و تشدید خودکفایی انرژی آمریکا، معادله نفت - کالا میان پکن و دولت‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس بیش از پیش تقویت خواهد شد. 

معمای تمرکز آمریکا بر شرق آسیا
برای فهم اقدامات واشنگتن، گشودن در‌های معمای سیاست آمریکا در تمرکز بر شرق آسیا ضروری است. سیاست تمرکز بر شرق آسیا که از دوره اوباما اعلام شد، به دو دلیل در دستور کار قرار گرفت که البته همپوشانی‌هایی نیز با یکدیگر دارند. 
دلیل نخست و دلیل فوری، لزوم مهار چین بود. برای مهار چین، آمریکا نیاز داشت بتواند از نظر نظامی ائتلافی در پیرامون چین تشکیل داده و بر نفرات و تجهیزات خود نیز بیفزاید. این نیرو‌ها علاوه بر ایجاد بازدارندگی در برابر چین، باعث کنترل آبراهه‌ها و زمین‌های اطراف این کشور می‌شدند تا تجارت بین‌المللی پکن تحت نظارت و زیر گام‌های واشنگتن باشد. برای اجرای این سیاست، خروج از غرب آسیا اشتباه بود، زیرا بخشی از مسیر‌های آبی و زمینی چین از این منطقه عبور می‌کند یا غرب آسیا به آن‌ها نزدیک است. 
سیاست دوم، ضرورت تغییر تعریف جغرافیایی آمریکا بود. در قرن نوزدهم و زمان اعلام «دکترین مونرو»، واشنگتن حضور قدرت‌های خارجی را در قاره آمریکا چه شمالی و چه جنوبی ممنوع اعلام کرد. در این تعریف، آمریکا بخشی از قاره آمریکا بود. با این حال با رسیدن به اواخر قرن نوزدهم و آغاز قرن بیستم، تعریف آمریکا از خود علاوه بر قرار داشتن در مجموعه قاره آمریکا، به مجاورت با شرق آسیا نیز گسترش یافت. از این رو واشنگتن مداخلات خود در شرق آسیا را افزایش داد. 
اما وقوع جنگ جهانی اول و سپس جنگ جهانی دوم به همراه ظهور شوروی و ایدئولوژی کمونیسم فضا را تغییر داد. وقوع جنگ در قاره سبز که اثراتی جهانی داشت، برای آمریکا خطرناک بود و همزمان فرصت نیز به شمار می‌رفت؛ درنتیجه پس از آن روابط فراآتلانتیکی به هویت ژئوپلیتیکی جدید آمریکا تبدیل شد تا واشنگتن به قاره سبز پیوند بخورد. امروزه اما رشد خیره‌کننده کشور‌های شرق و جنوب آسیا باعث شده تا نقطه ثقل ثروت، تجارت و فناوری به این منطقه منتقل شود. قدرت‌هایی مانند چین، هند، ژاپن، کره جنوبی، اندونزی، ویتنام، تایوان و استرالیا در این منطقه و پیرامون آن واقع شده‌اند. ابعاد اقتصاد این دولت‌ها از اروپا فراتر می‌رود. از این رو سیاست تمرکز بر شرق آسیا که توسط آمریکا پیگیری می‌شود دارای سیاستی دوسویه‌ است که پیامد‌های مختلفی دارد.
سویه‌ اول که به مهار چین بازمی‌گردد، به غرب آسیا نیز مرتبط است. اگر قرار باشد آمریکا برای مهار نظامی چین قوای خود در شرق آسیا را افزایش دهد، این نیرو‌ها بیشتر از دیگر نقاط به ویژه اروپا که شاهد تغییر هویت ژئوپلیتیکی آمریکاست، تأمین خواهند شد. حتی اگر آمریکا برای تشدید حضور نظامی در شرق آسیا به قوای خود در غرب آسیا نگاهی بیندازد، ضرورت استقرار در سراسر منطقه ازجمله خلیج‌فارس و دریای عمان برای مهار چین، این نگاه را خنثی می‌سازد. 
سویه‌ دوم که به هویت ژئوپلیتیکی آمریکا مربوط است، در این سویه موضوعات ارتباط مستقیمی با غرب آسیا نمی‌یابند تا بتوان با اتکا بر آن گفت توجه واشنگتن به این منطقه کاهش می‌یابد. تغییر هویت ژئوپلیتیکی آمریکا از اروپا به شرق آسیا صورت می‌گیرد و درنتیجه برای تقویت جایگاه آمریکا در منطقه جدید، تمرکز آن بر منطقه قبلی یعنی قاره سبز کاهش خواهد یافت؛ تحولی که در آن غرب آسیا جایگاه پررنگی ندارد. در نتیجه از میان دو سویه‌ای که سیاست آمریکا در تمرکز بر شرق آسیا دارد، یک سویه اگر خنثی نباشد، به تشدید چفت و بست‌های آمریکا در غرب آسیا متمایل شده و سویه دیگر نیز اساساً با این منطقه مرتبط نخواهد بود. این مسئله اما به معنای تشدید تنش‌ها در غرب آسیا نخواهد بود. آمریکا برای مهار چین نیازمند افزایش حضور نظامی و امنیتی در غرب آسیاست اما با توجه به اهمیت این مهار، واشنگتن می‌تواند کاهش تنش با رقبا و دشمنانش را بر خود هموار کند تا بتواند به این موضوع بپردازد. 
سویه مهار چین که در خصوص غرب آسیا کار می‌کند، برخلاف سویه تغییر هویت ژئوپلیتیکی که تأثیر مستقیمی ندارد، باعث شده تا آمریکا به سمت کنار گذاشتن سیاست «اول اسرائیل» در منطقه حرکت کند. در شکل جدید نگاه آمریکا به غرب آسیا، رژیم صهیونیستی نادیده گرفته نخواهد شد و حمایت‌ها نیز همچنان در میزان بالا صورت می‌گیرند، اما دیگر خبری از جایگاه برتر نیست. برای مهار چین جلب نظر اکثر کشور‌ها نیاز است نه ستیز و ضعیف نگاه‌داشتنشان برای خاطر خوش صهیونیست‌ها. همچنین آمریکا می‌داند باید با ایران و محور مقاومت به یک سکون برسد، زیرا در غیر این صورت تمرکزش بر غرب آسیا برای مهار چین زیر ضربات مداوم درگیری با تهران و متحدانش دچار فرسایش می‌شود. 

کنار گذاشتن سیاست «اول اسرائیل» در غرب آسیا؛ پیامد مهم سیاست عالی مهار چین
ترامپ گفته با منطقه خلیج فارس «رفتار مناسبی نشده» و به همین دلیل درحال حرکت به «آغوش چین» بود ولی «این اتفاق اکنون نخواهد افتاد.» 
این مسئله نشان می‌دهد دولت‌های عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس درپی نارضایتی از آمریکا و عدم ارائه برخی امکانات، درحال سوق یافتن به سمت چین بوده‌اند. عدم ارائه امکانات هسته‌ای، تسلیحات پیشرفته دوربرد و اجازه برای ورود به فناوری‌های نوین توسط آمریکا به دولت‌های خلیج فارس، باعث شده بود این دولت‌ها نیاز‌های خود را از چین دریافت کنند. در این مسئله ایران نیز سرنوشت مشابهی با دولت‌های جنوب خلیج فارس دارد. دهه‌ها قبل ایران از چین و کره شمالی، امارات از کره شمالی و عربستان از چین موشک وارد می‌کردند. همچنین چین در برنامه هسته‌ای ایران و چین مشارکت داشت. اخیراً پس از ممانعت آمریکا، عربستان از چین در حوزه تولید کیک زرد و تولید سوخت جامد برای موشک‌ها کمک گرفته است. دلیل ممانعت آمریکا از ارائه این امکانات به دولت‌های خلیج فارس چیزی جز رعایت مصالح «رژیم صهیونیستی»، به موضوع دیگری مرتبط نبود. 
امروزه با توجه به ضرورت مهار چین، آمریکا باید زمینه‌های نفوذ پکن را بخشکاند. یکی از این ریشه‌ها معادله نفت - کالا است اما ریشه دیگر به تأثیرات منفی اجرای سیاست حفظ برتری رژیم صهیونیستی در منطقه باز می‌گردد که باعث شده دولت‌ها برای تأمین نیاز‌هایی که آمریکا آن‌ها را دریغ می‌کند، به سمت چین و دیگر قدرت‌ها بروند. نمونه ویژه‌ای از این حرکت، سوق یافتن مصر به سمت تسلیحات روسی، چینی و فرانسوی است. 

ایران و سیاست‌های آمریکا
نسبت به دیگر بازیگران حاضر در غرب آسیا، ایران بیشترین ظرفیت، تجربه و اراده را برای پیگیری سیاست‌های مستقل خود دارد. در شرایطی که آمریکا درصدد استفاده از موقعیت غرب آسیا برای مهار چین است، این ویژگی ایران می‌تواند برای آمریکا دردسرسازتر از گذشته باشد. اگر آمریکا بخواهد مدتی طولانی‌تر با ایران و متحدانش در ستیز و رقابت باشد، این درگیری به سرعت توسط چین مورد استفاده قرار خواهد گرفت. درنتیجه برخلاف گذشته، این بار تحرکات ایران برای آمریکا خسارت بیشتری دربر دارد. واشنگتن احتمالاً بر همین اساس به دنبال مهار تحرکات ایران در کوتاه‌مدت با «مذاکره - توافق» از طریق ارعاب با تهدیدهای سنگین و همچنین نرمش است. 
به نظر می‌رسد راهکار ایران باید حرکت در ریل‌هایی باشد که ترامپ گذاشته اما عزیمت سیاست‌های ایران، باید برخلاف حرکت لکوموتیو سیاست رئیس‌جمهور آمریکا باشد. ترامپ دو ریل ارعاب و نرمش را برگزیده و با ایران در هر دو ریل درحال پیشروی است؛ همزمان با پیشرفت در مذاکرات و بهبود لحن نسبی مقامات آمریکایی در این خصوص، اما از میزان تهدیدهای لفظی آن‌ها کاسته نشده است. به نظر می‌رسد همان‌گونه که تهران سیاست موازی ارعاب و نرمش ترامپ را معطوف به مذاکره - توافق می‌داند، باید خود نیز دست به ارعاب و نرمش در برابر آمریکا بزند. این ارعاب اما باید با نوع روشی که آمریکایی‌ها پیگیری می‌کنند، متفاوت باشد. استقرار تسلیحات پیشرفته معطوف به منافع آمریکا با استفاده از مشروعیتی که واشنگتن بر اثر تهدیدهای خود علیه تهران آفریده و تشدید تحرکات ضدصهیونیستی اعضای محور مقاومت مانند تشدید کمی - کیفی حملات یمنی‌ها به سرزمین‌های اشغالی در جمع با نرمش‌هایی که در مصاحبه اخیر علی شمخانی، مشاور رهبر معظم انقلاب انجام شد، می‌تواند راهکار مناسبی برای آرایش در برابر سیاست‌های کنونی واشنگتن باشد. 
آنچه باید در دورنمای نگاه ایران قرار داشته باشد، غایت هدف آمریکا از بهبود نسبی اوضاع با تهران است. اگر آمریکا تنش‌ها با ایران را متوقف کند، عملاً باعث خواهد شد تا منطقه به آرامش برسد. آیا آرامش منطقه چیزی است که واشنگتن می‌خواهد؟ به طور آشکاری اگر منطقه به آرامش برسد، مستعد بهره‌برداری چین خواهد شد. 
آمریکایی‌ها چند سالی می‌شود که میان چین و اروپا، «دیواری از آتش» ایجاد کرده‌اند. از یمن تا غزه و از اوکراین تا فنلاند شاهد جنگ یا تنش‌های نظامی هستیم. این تنش‌ها تماماً به گونه‌ای هستند که مسیر‌های اتصال چین به اروپا را مسدود کنند؛ چه اینکه آنچه میان این دو است نیز در آشوب فرو می‌رود. 
به نظر می‌رسد چیزی که واشنگتن به دنبال آن است، چیز جدیدی نیست و از خام کردن ایران فراتر نمی‌رود. آمریکایی‌ها قصد دارند صرفاً ایران را به بازی بگیرند تا ورودش به بازی را بپذیرند. ایران نه تنها وارد بازی آمریکا برای مهار سنگین چین یا روسیه نمی‌شود، بلکه روی حفظ استقلال خود نیز حساس است. از سوی دیگر بازی دادن به ایران در منطقه به معنای پذیرش سیاست‌های تهران در ایجاد آرامش در منطقه خواهد بود. آرامش در منطقه به معنای زدوده شدن زمینه‌های حضور نظامی-امنیتی آمریکا در منطقه بوده و بلعکس شرایط را برای نفوذ چین با ابزار‌های اقتصادی فراهم می‌کند. 
اگر پذیرفته شود که دورنمای آمریکا، مهار چین است، توافق و مصالحه طولانی‌مدت و پذیرش نقش ایران، محال خواهد بود. با این وجود حتی چنین تغییری می‌تواند برای ایران فضایی برای مانور فراهم آورد. آنچه تهران باید از آن دوری کند، اتکا و برداشت از نیت آمریکا برای مصالحه طولانی‌مدت است. در صورت دوری از این تفکر، ایران قادر است از همین مجرا‌های اندک گشوده شده برای مانور‌های خاص بهره گیرد. 
اگر آمریکا برای مهار چین نمی‌خواهد با ایران مصالحه کند، تهران نیز می‌تواند روی درجه تنش‌ها در منطقه کار کند تا گاهی اوقات حرارت بالای تنش‌ها موجب گرفتاری آمریکا و برهم خوردن تمرکزش بر شرق آسیا شود. مسیر دیگر رشد سریع و همه‌جانبه عناصر قدرت ایران است تا سنگین‌تر شدن وزن تهران در منطقه، ناگزیر غرب آسیا را در مسیر کاهش تنش‌ها قرار دهد. تصمیم دولت‌های عربی برای بهبود رابطه با ایران، دوری آن‌ها از تحرکات ضدایرانی آمریکا و تکاپوی اخیرشان برای کاهش تنش‌ها میان واشنگتن و تهران ناشی از افزایش وزن ایران در سال‌های اخیر است. 
 


  

روز ملی ارتباطات و روابط عمومی با پیام رسون

1404-02-27 22:51:04  13   0  0

17 مه برابر با 27 اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی است.
از سال 1969، هر ساله در تاریخ هفده ماه می روز جهانی ارتباطات جشن گرفته می‌شود؛ این روز مصادف با تأسیس واحد تلگراف بین‌المللی است که در سال 1865 تأسیس شد تا بتواند روش‌های ارتباط اورژانسی را حمایت کند و اکنون در انواع ارتباطات مشاهده می‌شود. هدف دیگر از روز جهانی ارتباطات این است که به افراد کمک کند تا آگاهی بیشتری در مورد امکانات ایجاد شده توسط تکنولوژی داشته باشند و تمرکز آن بیشتر روی اینترنت و اطلاعات تکنولوژی‌های ارتباطی دیگر است. ما از این روز به عنوان راهی برای بهبود اقتصاد و جوامع نیز استفاده می‌کنیم و به دنبال راه‌هایی هستیم که ارتباطات دیجیتالی خود را گسترده کنیم.

 

 

 

روابط عمومی چیست ؟: 

مدیریت چرخه اطلاعات بین افراد یا سازمان های مختلف با عموم را روابط عمومی می گویند. یکی از ارکان اساسی نظام ارتباطی و اطلاع رسانی که نقش تعیین کننده ای در افزایش آگاهی‌های آحاد جامعه، فرهنگ سازی و تنویر افکار عمومی، برعهده داردروابط عمومی است.روابط عمومی مجموعه‌ای از اقدامات و فعالیت های برنامه ریزی شده ی یک سازمان است که برای برقراریِ ارتباطاتِ مؤثر و هدفمند با گروه‌هایی که با آن در ارتباط‌ اند، انجام می‌دهد. وظایف روابط عمومی سخنرانی در کنفرانس‌ها، همکاری با رسانه‌ها و بهره‌وری از آنها، ارتباطات بحران، اشتغال به امورِ اجتماعی از طریق رسانه‌ها و ارتباط با کارکنان است.

یکی از ارکان ها و عضو تاثیر گذار در روابط عمومی جناب آقای حمید نطقی است 

حمید نطقی نویسنده، مؤلف، شاعر، استاد دانشگاه و پایه‌گذار روابط عمومی اهل ایران بود. کنفرانس بین‌المللی روابط عمومی ایران، جایزه دکتر نطقی که یک جایزه علمی است در دو سطح ملی و بین‌المللی به منظور تقدیر از خدمات و تلاش‌های علمی، تحقیقاتی و نوآورانه افراد مؤثر در توسعه و اعتلای روابط عمومی، اعطاء می‌شود.

 

 

 

نمونه متن پیامک ویژه روز ارتباطات و روابط عمومی : 

 

روابط عمومی ها نباید توجیه گر سیاست غلط باشند بلکه باید در پاسخگویی به مردم و در برقراری رابطه با انها صداقت را اصل قرار دهند.

27 اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد

 

...................................................................


به مناسبت فرارسیدن روز روابط عمومی فرصت را مغتنم شمرده، این روز را گرامی داشته و به تمامی فعالان این عرصه تبریک عرض می نماییم.

بی شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات هست که امروزه به قلب تپنده آلبوم های گوناگون تبدیل شده هست.

 

...................................................................


اولین شرط برای داشتن یک ارتباط خوب، سخن گفتن از روی علم، آگاهی و اطلاع است.

روز روابط عمومی گرامی باد

 

 

...................................................................


روابط عمومی سرچشمه زلال اطلاعات و ارتباطات هست.

روز ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد.

 

...................................................................


نوع کار روابط‌عمومی و مسئولیت‌هایی که برعهده این بخش قرار داده شده سبب شد تا حرفه روابط عمومی، ششمین شغل پراسترس در دنیا شناخته شود. زیرا مدیران روابط عمومی‌ها افراد متخصص در اساس بازرسی آسیب‌ها میباشند و بنابراین نیازمند توانایی تفکر و عمل سریع در شرایط پراسترس و تنش زا میباشند.

 روز روابط عمومی گرامی باد

 

...................................................................


به مناسبت فرارسیدن روز روابط عمومی

این روز را گرامی داشته و به تمامی

فعالان این عرصه تبریک عرض می نماییم.

 

...................................................................


هدف از روز جهانی ارتباطات کمک به ایجاد پل‌های ارتباطی قوی بین کشورهای مختلف و مردم جهان و توسعه ی فناوری‌هایی است که برای گسترش ارتباطات ساخته شده است

روز روابط عمومی و ارتباطات مبارک

 

 

پیام رسون 

روز ارتباطات و روابط عمومی نه‌تنها به‌عنوان یک رویداد نمادین، بلکه به‌عنوان فرصتی برای بازنگری در نقش این حوزه در توسعه سازمانی و اجتماعی شناخته می‌شود. این روز بر اهمیت ارتباطات شفاف، اخلاق‌مدار و استراتژیک تأکید دارد و متخصصان را به نوآوری و حرفه‌ای‌گرایی تشویق می‌کند. با توجه به تحولات دیجیتال، این حوزه بیش از پیش در مرکز توجه قرار گرفته و نقش آن در موفقیت سازمان‌ها غیرقابل‌انکار است.

اگر جزء کسانی هستید که در این حوزه فعالیت میکنید و میخواهید این روز را به همکاران خود از طریق ارسال اس ام اس تبریک بگویید ، میتوانید به سایت سامانه پیامکی شیراز مراجعه کنید و پنل پیامک رایگان را دریافت کنید و برای این عزیزان اس ام اس تبریک ارسال کنید . 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید . 

 

 


  

چرا سامانه پیام کوتاه پیام رسون ؟

1404-02-18 15:31:10  4   0  0

در دنیای دیجیتال امروز که همه افراد از کوچک و بزرگ از گوشی‌های پیشرفته و سایت‌های اینترنتی استفاده می‌کند خیلی راحت میشود بازاریابی کرد و با افراد ارتباط برقرار کرد .

حال اگر بخواهیم از این دنیای دیجیتال بهترین بهره را ببریم و برای کسب و کار خود تبلیغات موثر انجام دهیم راهی سهل و آسان پیش رو داریم.  هستند کسب و کارهایی که برای جذب مشتری و حفظ مشتری فعلی خود از پنل پیامک و تبلیغات پیامکی استفاده می کنند . در همین راستا سرویس های ارائه دهنده پنل پیامک بسیار زیاد شده و کسی که قصد داشته باشد برای کسب و کار از تبلیغات پیامکی استفاده کند برای انتخاب این سرویس کمی با مشکل  روبرو خواهد شد .

اگر شما هم به دنبال سامانه پیامکی که ارائه دهنده پنل پیامک میباشد ، هستید حتما این مقاله را تا پایان مطالعه کنید چرا که می‌خواهیم به اصلی ترین سوال در ذهن شما یعنی چرا پیام رسون شیراز بهترین پنل پیامک است ؟ پاسخ دهیم .

 

 

 

دلایل انتخاب سامانه پیامکی پیام رسون :

 

1- اعتبار سامانه پیامکی :

اعتبار هر کسب و کاری به مشتریان وفادار آن کسب و کار است . پیام رسون با بیش از 14 سال سابقه در ارائه پنل پیامک ، توانسته مشتریان وفاداری داشته باشد که بعضاً برخی از نمایندگی ها در طول سالیان دراز نتوانستند این تعداد مشتری را داشته باشد. 


2- تعرفه ارزان پنل پیامک :

تعرفه پایین و ارزان بودن برای همه حائز اهمیت است اما تعرفه پایین در کنار ارائه بهترین کالا یک ویژگی منحصر به فرد است که هر نمایندگی سامانه پیام کوتاه آن را ندارد و به همین علت است که سامانه پیام کوتاه شیراز را یکی از ارزانترین پنل پیامک ایران  و ارزان ترین سامانه پیامک شیراز  نام گرفته است .

 

3- آموزش استفاده از پنل اس ام اس: 

با وجود اینکه کار با سامانه پیامکی و ارسال پیامک از طریق پنل اس ام اس بسیار راحت است اما پیام رسون یک ویدیوی آموزشی کامل و جامع را در سایت سامانه پیامکی خود گذاشته تا کاربرانی که علاقه دارند به صورت تخصصی کار با پنل پیامک را یاد بگیرند ،  مشکلی نداشته باشند.

 

4- امکان استفاده از پنل پیامک قبل از خرید: 

این آیتم یک قابلیت ویژه است  برای مشتریان تا بتوانند  بدون ثبت نام و خرید اعتبار اقدام به ارسال پیامک کنند و پنل پیامک را تست کنند و با محیط سامانه‌پیامک آشنا شوند و تمامی امکانات را مورد بررسی قرار دهند و در صورت رضایت کامل اقدام به خرید پنل پیامک کنند.

 

5- امکان اتصال پنل به سایت و نرم افزار حسابداری :

شما پس از خرید پنل پیام کوتاه می توانید پنل اس ام اس خود را به سایت یا نرم‌افزارهای مختلف متصل کنید .

 

6- تنوع برای انتخاب مخاطب :

یکی از بهترین مزیت های ارسال پیامک برای بازاریابی،  قابلیت تفکیک مخاطب هدف است در واقع با امکاناتی که پیام رسون با بانک شماره موبایل جامعه خود در اختیار شما قرار می دهد می توانید مخاطبین هدف خود را تفکیک کنید و متن یا  زمان یا هر چیز دیگر را بر اساس موقعیت و ویژگی‌های مخاطب خود تنظیم کنید و سپس اقدام به ارسال پیامک کنید .

 

 

7- گزارش کامل و دقیق ارسال پیامک: 

نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون این قابلیت را به کاربران می دهد که از منوی گزارشات بتوانند به صورت کلی و جزئی از پیامک‌های ارسال شده در بازه زمانی مختلف مدنظرشان گزارش تهیه کنند .

 

8- ارسال لینک از طریق پیامک :

خیلی راحت لینک سایت یا فضای مجازی خود را با ارسال پیامک به مخاطبین هدف خود ارسال کنید و در فروش آنلاین نیز فعالیت داشته باشید .

 

9- اپراتور 9000 :

یکی از ویژگی های منحصر به فرد در سامانه پیام کوتاه ارائه اپراتور 9000 به مشتریان است . این اپراتور با داشتن ویژگی های خاص از جمله ارسال پیامک به صورت متنی و صوتی توانسته محبوبیت زیادی بین مخاطبین کسب کند علاوه بر آن اپراتور 9000 برای ارسال به بلک لیست نیازی به خدماتی شدن ندارد  و با توجه به تعرفه پایین آن یکی از خطوط محبوب در بین مشتریان وفادار سامانه پیام کوتاه شیراز شده است.

 

 

 

پیام رسون : 

ما در شرکت اهورا اطلس فارس یک رویای بزرگ داریم و برای رسیدن به رویای خودمون که هم راستا در موفقیت کسب و کار شماست ، تمام تلاش‌مان را می‌کنیم و با ارائه پنل پیام کوتاه و مشاوره‌هایی که نتیجه 14 سال تلاش و تجربه در ارائه خدمات سامانه پیامک بوده و رفتار صادقانه با همراهان همیشگی خودمان می خواهیم که یک تجربه پولساز و لذت بخش را در کنار مشتریانمان تجربه کنیم .

لذا این تجربه لذت بخش را که مشتریان با نمایندگی سامانه پیام کوتاه شیراز داشته‌اند باعث شده که امروزه با افتخار پیام‌رسون را به‌عنوان پیشرفته‌ترین سامانه پیامک ، پرسرعت ترین پنل پیامک ایران ، بهترین سامانه پیامک شیراز و ارزانترین پنل پیامک ایران معرفی کند و هر جا که حرف از بازاریابی پیامکی و تبلیغات اس ام اسی  باشد شرکت اهورا اطلس فارس در رأس تمامی شرکت های تبلیغاتی قرار دارد .

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید . 


  

پرده از راز یادگیری هوش مصنوعی برداشته شد. بر خلاف تصور عموم، این فناوری پیشرفته فکر نمی‌کند، بلکه صرفاً حدس‌ می‌زند. این یافته، درک ما از توانایی‌ها و محدودیت‌های فعلی هوش مصنوعی را به چالش می‌کشد.

مدل‌های هوش مصنوعی مانند ChatGPT در واقع فکر نمی‌کنند، استدلال نمی‌کنند، درک نمی‌کنند، بلکه صرفاً الگوهای حدس‌زن هستند که بر اساس حجم عظیمی از متون انسانی آموزش دیده‌اند و تلاش می‌کنند تا کلمه یا مفهوم بعدی را بر مبنای همبستگی‌هایی که پیش‌تر مشاهده کرده‌اند، پیش‌بینی کنند. همین واقعیت، بنیان آن‌ها را تشکیل می‌دهد.

این موضوع ما را به پرسش مهمی می‌رساند: اگر این مدل‌ها تا این اندازه هوشمند به نظر می‌رسند، پس چرا همچنان دچار خطا می‌شوند، واقعیت‌ها را تحریف می‌کنند یا گرایش‌های جانبدارانه نشان می‌دهند؟ برای فهم این مسئله، لازم است تا نحوه یادگیری آن‌ها را بررسی کنیم.

 

راز یادگیری هوش مصنوعی در چیست؟
مدل‌های زبانی بزرگ، اطلاعات را به شیوه‌ای متفاوت از انسان‌ها پردازش می‌کنند. در عمل آن‌ها هیچ‌گونه استدلال، درک یا آگاهی ندارند. آن‌ها روی مجموعه‌‌ای بزرگ از داده‌‌ها شامل کتاب‌ها، وب‌سایت‌ها و گفتگوها آموزش دیده‌اند تا بتوانند آنچه را که در یک زنجیره از کلمات می‌آید، پیش‌بینی کنند. این مدل‌ها، زبان را به واحدهای کوچکی به نام «توکن» تجزیه می‌کنند که اغلب می‌توانند بخش‌هایی از کلمات باشند و سپس تلاش می‌کنند تا با بالاترین احتمال، یک توکن را پس از توکن دیگر حدس بزنند.

در ادامه، نحوه عملکرد یک مدل هوش مصنوعی در فهم و استدلال داده‌ها و اطلاعات شرح داده شده است:

توکن‌ها: زبان به واحدهای کوچکی نظیر کلمات یا هجاها تقسیم می‌گردد. برای نمونه، واژه «washing» ممکن است به «wash» و «ing» تفکیک شود. مدل‌ها با ایده‌های کامل سروکار ندارند، بلکه صرفاً احتمالات توکن به توکن را در نظر می‌گیرند.
وزن‌ها: این‌ها میلیاردها مقدار قابل تنظیم در شبکه عصبی هستند. آن‌ها را می‌توان به مثابه دکمه‌هایی تصور کرد که به مدل می‌گویند یک توکن تا چه میزان بر توکن دیگر تأثیر بگذارد.
تابع زیان: این روشی است که مدل از طریق آن ارزیابی می‌کند پس از یک حدس، چه مقدار اشتباه کرده است. مدل، وزن‌های خود را به منظور کاهش اشتباهات آتی تغییر می‌دهد.
تشخیص الگو: در نهایت، مدل در شناسایی الگوهای زبانی بسیار ماهر می‌شود. اما همچنان «واقعیت‌ها» را نمی‌داند، بلکه فقط آنچه را که معمولاً صحیح به نظر می‌رسد، تشخیص می‌دهد. اگر بپرسید پایتخت فرانسه کجاست، مدل نمی‌داند که پاریس است. بلکه صرفاً می‌داند که واژه «پاریس» اغلب در داده‌های آموزشی آن پس از این پرسش آمده است.
درک این سازوکار اساسی از اهمیت بسزایی برخوردار است، زیرا مبنایی را فراهم می‌آورد تا دریابیم چرا مدل‌ها همچنان می‌توانند دچار توهم شوند، تعصب نشان دهند یا اشتباهات غیرقابل پیش‌بینی مرتکب شوند.

یکی از اساسی‌ترین مشکلات مدل‌های هوش مصنوعی، پدیده توهم است. این وضعیت زمانی رخ می‌دهد که مدل با اطمینان خاطر، داده‌های نادرست یا خیالی تولید می‌کند. برای مثال، یک مقاله علمی ساختگی را جعل می‌کند یا به منابعی استناد می‌کند که اصلاً وجود خارجی ندارند. این عمل دروغ‌گویی آگاهانه نیست؛ بلکه مدل به سادگی تمایزی بین حقیقت و ساختگی قائل نمی‌شود و صرفاً بر اساس الگوهای موجود حدس می‌زند.

در کاربردهای عملی، توهمات می‌توانند نتایج وخیمی به بار آورند. در زمینه‌های حقوقی، آکادمیک یا پزشکی، یک هوش مصنوعی قادر است قوانین و منابع را از خود بسازد یا با اعتماد به نفس کامل، تشخیص‌های پزشکی نادرستی ارائه دهد بدون آنکه از پیشینه سلامت بیمار آگاهی داشته باشد. این مسئله به روشنی نشان می‌دهد که چرا انسان‌ها باید تمامی محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی را بررسی و صحت‌سنجی کنند، به ویژه در زمینه‌هایی که دقت و صحت اطلاعات از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

سوگیری، یکی دیگر از مشکلات است. مدل‌های زبانی بزرگ این قابلیت را دارند که به نحوی هدایت شوند تا خروجی‌هایی را ارائه دهند که یک دیدگاه را بر دیدگاه دیگر ارجحیت می‌بخشند. این مدل‌ها با استفاده از حجم عظیمی از داده‌های موجود در اینترنت، شامل کتاب‌ها، وب‌سایت‌ها و رسانه‌های اجتماعی، آموزش دیده‌اند و در نتیجه، تعصبات موجود در این داده‌ها را جذب کرده‌اند. بنابراین، مدل نمی‌داند چگونه این موضوعات را پالایش کند. بلکه صرفاً آنچه را که به آن داده شده، فرا می‌گیرد. این سوگیری‌ها یک عمل عمدی نیست، بلکه به طور مستقیم به داده‌های آموزشی که در اختیار آن قرار گرفته است، بستگی دارد.

با همه مشکلاتی که وجود دارد، پژوهشگران و شرکت‌ها فعالانه می‌کوشند تا هوش مصنوعی را امن‌تر، اطمینان‌بخش‌تر و سازگارتر با ارزش‌های انسانی کنند. این تلاش‌ها، پیشرفت‌های الگوریتمی تا مباحث پیرامون قوانین و مقررات بین‌المللی را شامل می‌شود.

برای نمونه، شرکت OpenAI طرحی با عنوان “Superalignment” را آغاز کرده که تمرکز آن بر همسو کردن مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با اهداف والای انسانی است. گروه دست‌اندرکار این پروژه در حال توسعه نوعی از هوش مصنوعی است که قادر خواهد بود درباره ارزش‌ها و ایمنی انسان بدون احتیاج به مداخله و نظارت پیوسته انسانی، استدلال و منطق بیاورد.


  

آشنایی با swot با پیام رسون

1404-01-24 22:49:48  35   0   0

اگر بخواهید در کاری موفق شوید باید بتوانید آن کار را به خوبی تجزیه و تحلیل کنید و تمامی نقاط قوت و ضعف آن کار را زیر ذره بین ببرید . برای مثال اگر بخواهید بررسی کنید که آیا در بیزنس خود موفق هستید یا نه باید ابتدا فعالیت های آن بیزنس را تجزیه و تحلیل کنید و بررسی کنید که آیا برنامه های فعلی برای بیزنس شما سود آور بوده یا نه و یا اینکه چقدر توانسته اید در ذهن مشتریان خود ماندگار شوید . 

اما این تجزیه و تحلیل به همین سادگی نیست چراکه روش های متعددی وجود دارد تا شما بتوانید کسب و کارتان را تجزیه و تحلیل کنید .یکی از این روش ها swot نام دارد که میتواند فرصت های بی نظیری را برای کسب و کارها فراهم کند . 

پس پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید چراکه میخواهیم با زبانی ساده و شیوا شما را با swot آشنا کنیم . 

 

 

 

swot چیست ؟:

تحلیل SWOT یا نمودار SWOT از مشهورترین ابزارهای تحلیل استراتژیک است و برخی از آن به عنوان سنگ‌بنای اصلی تحلیل استراتژیک یاد می‌کنند. این تکنیک که به عنوان تحلیل سوات یا اس دبلیو او تی نیز خوانده می‌شود نمایانگر فرصت‌ها، تهدیدها، نقاط ضعف و نقاط قوت سازمان است. اگر بخواهید در کسب‌وکار خود موفق باشید و از رقبا جلو بزنید، یکی از ابزارهایی که در تحلیل کسب‌وکار باید استفاده کنید همین  SWOT است!

در واقع این تجزیه و تحلیل به هر کسب‌وکاری کمک می‌کند تا بر چالش‌ها غلبه کرده و تعیین کنند که باید کدام کمپین‌های بازاریابی مانند استفاده از پنل پیامک و لیدهای جدید را دنبال کنند. هدف اصلی SWOT این است که سازمان‌ها از همه عوامل دخیل در تصمیم‌گیری تجاری آگاه شوند.

 

 

درک تجزیه و تحلیل SWOT :
تجزیه و تحلیل SWOT یک تکنیک برای ارزیابی عملکرد، رقابت، ریسک و پتانسیل کسب و کار و همچنین بخشی از آن مانند خط تولید محصول یا نهادهای دیگر است.

تجزیه و تحلیل SWOT با استفاده از داده‌های داخلی و خارجی می‌تواند به شرکت بگوید که باید چه پیشرفت داخلی داشته باشد و همچنین به توسعه برنامه‌های استراتژیک کمک می‌کند.

این تکنیک همچنین می‌تواند کسب و کارها را به سمت استراتژی‌هایی که به احتمال زیاد موفقیت‌آمیز هستند، هدایت نماید. تجزیه و تحلیل SWOT به تحلیل‌گران، ذینفعان یا رقبای مستقل می‌گوید که آیا شرکت، خط تولید یا صنعت قوی یا ضعیف است و دلیل این قوی یا ضعیف بودن چیست.

تحلیل‌گران SWOT را در قالب یک چهار ضلعی ارائه می‌دهند. این چیدمان بصری یک مرور کلی از موقعیت شرکت فراهم می‌سازد. اگرچه ممکن است همه نکات از اهمیت یکسانی برخوردار نباشند، اما همه آن‌ها باید بینش‌های کلیدی در مورد توازن فرصت‌ها و تهدیدها، مزایا و معایب و موارد دیگر را نشان دهند.

 

 

 

عناصر  SWOT چیست ؟
کلمه SWOT مخفف چهار کلمه «نقاط قوت» (Strengths)، «نقاط ضعف» (Weaknesses)، «فرصت‌ها» (Opportunities) و «تهدیدها» ‌(Threats) است و  تجزیه و تحلیل SWOT شامل این چهار عنصر می‌شود

چهار عنصر تجزیه و تحلیل SWOT را به طور خلاصه می‌توان به شکل زیر شرح داد.

 

- نقاط قوت:
نقاط قوت مشخص می‌کنند که یک سازمان در چه زمینه‌هایی برتری دارد و چه چیزی این سازمان را از رقیبان خود متمایز می‌کند. نقاط قوت می‌توانند داشتن برندی قوی، مشتریانی وفادار، ترازنامه قوی، تکنولوژی منحصربه‌فرد و... باشند. در واقع می‌توان گفت که نقاط قوت، ویژگی‌ها و منابع داخلی یک سازمان هستند که باعث موفقیت سازمان می‌شوند.

 

- نقاط ضعف:
نقطه ضعف‌ها باعث می شوند که سازمان به بهینه‌ترین شکل ممکن عمل نکند. به بیان دیگر، نقاط ضعف آن دسته از عوامل و منابع داخلی سازمان هستند که دستیابی به موفقیت را برای سازمان دشوارتر می‌کنند. نقاط ضعف، حوزه‌هایی هستند که کسب و کار باید در آن‌ها پیشرفت کند تا بتواند به رقابت با سازمان‌های دیگر ادامه دهد. ویژگی‌هایی مانند داشتن برند ضعیف، گردش مالی بالاتر از میانگین، سطح بالای بدهی یا کمبود سرمایه در این بخش قرار می‌گیرند.

 

- فرصت‌ها:
فرصت‌ها، به آن دسته از عوامل خارجی گفته می‌شود که می‌توانند برای سازمان، مزیت رقابتی ایجاد کنند. سازمان می‌تواند از این عوامل خارجی بهره بگیرد یا روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کند. برای مثال، تعرفه‌های صادراتی مطلوب، مشوق‌های مالیاتی و تکنولوژی‌های جدید و توانمندکننده در این گروه از عوامل دسته‌بندی می‌شوند.

 

-تهدیدها:
تهدیدها به دسته‌ای از عوامل خارجی گفته می‌شود که می‌توانند به سازمان آسیب برسانند و موفقیت تمام سازمان را به خطر بیاندازند. برای مثال، خشکسالی برای کارخانه‌های تولید گندم و غلات یک تهدید محسوب می‌شود، چراکه می‌تواند محصولات کارخانه را به کلی از بین ببرد یا میزان تولید را کاهش دهد. عواملی مانند افزایش قیمت مواد اولیه، افزایش رقابت، کمبود نیروی کار و... در این دسته قرار می‌گیرند.

 

 

 

مزایای 

استفاده از تجزیه و تحلیل SWOT :
تجزیه و تحلیل SWOT یک روش عالی برای هدایت جلسات استراتژیک کسب و کار است. این امکان وجود دارد که همه افراد در جلسه بتوانند در مورد نقاط قوت و ضعف اصلی شرکت بحث کنند و سپس فرصت ها و تهدیدها را تعریف نمایند و در آخر به ایده‌های اصلی بپردازند. غالباً، تجزیه و تحلیل SWOT نمایانگر عواملی است که از آن‌ها بی‌خبر بوده‌اید و بدون انجام این تحلیل، متوجهِ آن‌ها نخواهید شد. شرکت‌ها می‌توانند از SWOT برای جلسات مربوط به استراتژی کلی کسب و کار یا برای یک دپارتمان خاص مانند بازاریابی، تولید یا فروش استفاده کنند. 

 

 

پیام رسون : 

در این مقاله توضیح دادیم که تجزیه و تحلیل SWOT چیست و چه مواردی را دربرمی‌گیرد. شما می‌توانید بعد از هر بار کمپین بازاریابی با استفاده از سامانه‌های ارسال پیامک تبلیغاتی انبوه پیام رسون ، نقاط قوت و فرصت‌هایی را که این روش مارکتینگ برای شرکت شما فراهم کرده است، شناسایی کرده و از تجربیات ارزشمندتان برای کمپین‌های بعدی استفاده کنید. در پایان از شما دعوت می‌کنیم هر سوالی در این باره دارید، در بخش نظرات با ما و دیگر همراهان عزیز و همیشگی سامانه پیامکی پیام رسون به اشتراک بگذارید. 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس اینجا را کلیک کنید . 


  
خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :0
بازدید دیروز :10
کل بازدید : 90560
کل یاداشته ها : 445


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ